4 maj 2010

Om man flög omkring så här på gymmet....

+ hörde den musiken i bakgrunden....så skulle jag gå dit



(Fred Astaire i filmen Royal Wedding)


Ps. Kommer på att Royal Wedding är ett stundande fenomen för oss

5 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart! :) /bokmalin

Z sa...

tjena, Bokmalin!

Tänk om det inte luktade svett heller! (-:

Mussen sa...

Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver riktigt lån att ansöka via dessa e-postmeddelanden (christywalton355@gmail.com) eller whatsapp: +12522852093, jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

Anonym sa...

Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Unknown sa...

Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är långivare och även finansiell konsult.

Behöver du ett företagslån, ett personligt lån, ett hypotekslån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, kommer jag att rekommendera dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av låntjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finansiella lösningar till individer och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
* Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst.
* Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
* Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
* Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
* Höga godkännandesatser - Du har 99,9% chans att få lånet
* Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under 1-30 år.
* Enkel onlineapplikation.
* Personlig vägledning och expertis.
* Inga dolda avgifter

Tappa inte bort en möjlighet på grund av brist på ekonomi. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen.

För mer information om vårt lånerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp / Telegram: +447903159998

Förmedlare / konsulter / mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullständigt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans till förmån för alla inblandade parter.

Skicka en kommentar

Sjung ut