15 nov. 2007

Hoppas de känner sig trygga uppe i flygplanen nu ;)

Dagens skratt
"British Airways hävdar att det var rimligt att stänga av en anställd som insisterade på att bära ett halsband med kors."
"Steve Allen, direktör vid bolaget, sade inför domstolen att Miss Eweida ihärdigt nekat att följa regelverket."

.....suck, ja det där lät ju faktiskt riktigt allvarligt. Steve Allen är nog a true tough guy ;)
Tur han satte in åtgärder i tid. Annars hade miss Ewida nog blivit en security hazard.
.
photo source 1
photo source 2

Links to this post:
Sekulärt aggressivt samhälle (Haggaj)

6 kommentarer:

Dag Selander sa...

ENKLA Z: Detta är ett alldeles strålande exempel på den världsordning som utvecklas. Vi lever i bl.a. en värld med Interfaith eller En gemensam religion. Vi har Common Faith, vilket alla religiösa företrädare sedan åratal jobbat med utifrån allas tro på gud. Då kan ju självklart ingen sticka ut och hävda något som går före något annat. Hur skulle det vara om en flygkapten hade en grön slipsnål med halvmåne på? Eller en buddhastaty hängande i örat?

Z sa...

Dag
Jo, de klädexempel du tar upp skulle nog också förbjudas av flygbolagen.
Om slipsnålens halvmåne/kors etc var pytteliten, och inte arbetsgivaren fattar, eller märker den, så går det nog.

Det jag mest störde mig på vara att Steve Allen själv säkert har gamla familjemedlemmar som ibland bär religiösa symboler; sådana släktingar har vi alla.
Även Fidel castros morsa är säkert döpt.

Anonym sa...

Det var mycket bra att British Airways stängde av en anställd som bar ett kristet kors,och där hen uppmanade alla ombord att de också skulla bära ett kristet kors.

Och den svenska flaggan och övriga nordiska och europeiska flaggor,så skulle korsen där göras om så att dom blir centrerade.Kristus-korsen har inte på flaggorna att göra.Gud har heller inget med kristus att göra.Gud är en skapelse,medan Kristus var en människa som blev en profet och som levde för 2000 år sedan.Allt som har med kristendomen att göra skall läggas till historien,och Sverige och övriga Europa skall bli helt sekulära.

Lennart W sa...

"Anonym": Vilken skojigt konstig kommentar. Hur kan du bry dig så mycket om symboler om du inte tror att de har någon kraft av något slag? Och varför kallar du Jesus för Kristus och profet om du inte är just kristen?

l_johan_k sa...

Lennart, varför utgår du själv ifrån så många icke-kristna principer när du är troende?

Lennart W sa...

Johan: Jag förstår inte din fråga. Förstod du min?

Skicka en kommentar

Sjung ut