2 aug. 2007

Meanwhile...

Pssst. I en annan del av internet pågår diskussioner om dessa
inlägg:
Materiens mysterium
(Varför existerar någonting överhuvudtaget?)
Diskussion (Vetenskap & folkbildning)
resp.
Zeitoun-fenomenet
(Vad var det för ljusgestalt som i två års tid syntes på ett koptiskt kyrktak utanför Kairo?) Diskussion Tonen känns rätt tuff, men jag får väl skylla mig själv ;)

Photo source: http://sv.wikipedia.org/wiki/Tekanna
-

3 kommentarer:

Aleph sa...

Suck. Jag har ju kommenterat fotodiskussionen tidigare, men det är fascinerande hur allt är sig likt.

Arrogans, dålig läskunnighet, tvärsäkra påståenden om sådant man inte vet något om... allt i en salig röra. Du har ju bara uttryckt intresse för bilden, men besvaras med anklagelser som bygger på rena övertolkningar. Försök inte rentvå dig bara, dina motiv vet minsann andra bättre än du själv ;-)

Z sa...

Aleph
hade ont om tid igår (håller på med uppsats/ansökan så jag slängde in dessa länkar från parallell-universumet VoF ;)

Jag erkänner gärna för gänget på Vetenskap o folkbildning att jag är fascinerad och kristen, men jag anser att även sådana som jag bör vara välkomna för att debattera. Det blir tråkigt om alla ska sitta och hålla med varandra hela tiden. Ingen dynamik, liksom.

Förresten, hoppas du vill recensera Strindberg någon dag på din blogg.

Aleph sa...

Recensera Strindberg? Hm. Antar att du tänker på bloggsaker i stil med

"Och alla snackar om Strindberg, att han ska vara så schyst. Svenska litteraturens byfåne — och så ursäktar man alla dumheter för han kunde ju formulera sej, pajasen."

Jag har inte någon gedigen uppfattning om Strindberg, men som god "littvetare" håller jag mig underrättat om vad och hur De Stora skrev innan det finns riktig anledning att fördjupa sig. Jag är övertygad om att vi svenskar överskattar Strindberg, men därmed inte sagt att han är direkt dålig.

Skicka en kommentar

Sjung ut